Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Petek,
30. 8. 2019,
10.57

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

1

Natisni članek

NK Bravo Prva liga Telekom Slovenije Michael Ogungbaro Dejan Močnik

Petek, 30. 8. 2019, 10.57

4 leta, 9 mesecev

Michael Ogunbgbaro okrepil Bravo

Ni še konec prestopnega roka, nov Afričan v Ljubljani

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,98

1

Michael Ogungbaro | Michael Ogungbaro igra na položaju zadnjega zveznega igralca. | Foto Nk Bravo

Michael Ogungbaro igra na položaju zadnjega zveznega igralca.

Foto: Nk Bravo

Slovenski prvoligaški klub Bravo bo v nadaljevanju krstne sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije računal tudi na pomoč 23-letnega Nigerijca Michaela Ogungbara, ki se je nazadnje dokazoval na Norveškem, okrepil pa bo konkurenco na položaju zadnjega zveznega igralca. Z Bravom je sklenil dvoletno pogodbo.

Mihael Klepač
Sportal Vodilni so se okrepili

Mladi ljubljanski klub je novo okrepitev, s katero želi uresničiti cilj in obstati v prvoligaški druščini, našel v Skandinaviji. Na stadion ŽAK se je preselil 23-letni Nigerijec Michael Ogungbaro. Ogungbaro je tretji Afričan, ki se v tej sezoni dokazuje pri Bravu. Pridružil se je rojaku Ovbokhi Agboyiju in Gancu Ibrahimu Arafatu Mensahu.

''Igra na položaju defenzivnega vezista, pomaga pa nam lahko tudi v obrambi. Na teh igralnih mestih imamo nekaj težav. Z boleznijo Davida Brekala se je pojavila luknja, ki smo jo morali zakrpati in verjamemo, da nam bo Michael pri tem lahko pomagal. Potrebuje še nekaj časa, da se uigra v našo igro, vendar se nadejamo, da se bo skozi tekme dvignil in popolnoma navadil na naš sistem igre,'' je športni direktor Dejan Močnik prepričan, da bo Afričan predstavljal dodano vrednost za Bravo. Nazadnje je nastopal v dresu norveškega kluba IK Start, pred tem je igral za Jerv, v mlajših letih pa je nabiral znanje med mladinci danskega Midtjyllanda.

Nigerijec bo lahko danes spremljal novopečene soigralce na delu proti Triglavu. | Foto: Nk Bravo Nigerijec bo lahko danes spremljal novopečene soigralce na delu proti Triglavu. Foto: Nk Bravo

Izbranci Dejana Grabića se bodo danes v uvodnem srečanju 8. kroga Prve lige Telekom Slovenije doma pomerili s kranjskim Triglavom. Dvoboj se bo začel ob 17. uri, ogledali pa si ga boste lahko v neposrednem prenosu na Planet 2. To bo neposredni obračun za sedmo mesto na lestvici, nato pa bo nastopilo obdobje reprezentančnega premora.

Sportal Mojstrovine, ki si jih velja ogledati še enkrat #video
Ne spreglejte