Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 11. 2007,
16.25

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 28. 11. 2007, 16.25

8 let, 1 mesec

Livarju le častni zadetek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nogometaši Interblocka so v 6. krogu Prve Lige Telekom Slovenije premagali Livar s 5:1 (0:0).

Nogometaši Branka Vrščaja so navkljub okrepitvi Darku Karapetroviču doživeli še šesti poraz v prvoligaški konkurenci. Tako ostajajo na dnu lestvice, medtem ko je ambicioznemu Interblocku, ki je bil doslej še najbolj učinkovit, z drugo zmago začasno uspelo zasesti peto mesto.

Tekmo so odločneje začeli gosti, ki so prek Kremenoviča v drugi minuti prvi zapretili. Tudi v četrti minuti so bili blizu zadetku, a je Strajnar Railičevo podajo s polovice igrišča s pomočjo vratnice odbil čez gol. Bolj natančen je bil Pregelj v sedmi minuti, vendar je zadel prav vratarja Livarja Saviča. Že dve minuti zatem je kapetan Interblocka Rakovič zapravil eno najlepših priložnosti, saj je sam pred Savičem slabo podal.

Napadi domačih so bili v teh trenutkih pogosti, Jolič je celo zatresel mrežo, vendar iz prepovedanega položaja. Gosti so se osredotočili le na protinapade, vendar ob raztrgani igri obeh strani priložnosti ni bilo. Šele v 43. minuti sta lepi priložnosti zapravila Jolič in Elsner, ob koncu polčasa pa sta se spet osmešila Jolič in Rakovič.

V nadaljevanju je Savičeve sposobnosti najprej preizkusil Pregelj, na drugi strani pa je Kremenovič meril previsoko. V 55. minuti so Ljubljančani prek Rakoviča že drugič zatresli mrežo iz prepovedanega položaja. V 61. minuti pa je Rodič z lepim zadetkom v zgornji desni kot zadel za 1:0. Že devet minut pozneje se je kalvarija Dolenjcev nadaljevala, saj je Ivan Jolić po vseh zgrešenih priložnostih v prvenstvu žogo le zabil v desni zgornji kot Savićevih vrat.

Potem ko so se akcije domačih vrstile ena za drugo, je v 81. minuti z glavo svoj drugi zadetek na tekmi dosegel Jolič. V 84. minuti je debitant Rujović z lepo podajo našel kapetana Rakovića, ki je z glavo zatresel mrežo. Peti gol je prav tako zabil Raković, za častni zadetek pa je poskrbel Prudić.

Ne spreglejte