Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 12. 2017,
22.55

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Petek, 1. 12. 2017, 22.55

6 let, 5 mesecev

Nataša v solzah domov poslala Aleša

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23
Aleš | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Po osmih tednih se je moral od šova posloviti Aleš. Tokrat niso odločali tekmovalci, končno odločitev je sprejela trenerka Nataša.

Rdeči so ta teden zmagali na gasilskem izzivu in bili deležni razvajanja v spaju, kjer jih je čakala sproščujoča masaža. Po zmagi se je njihova samozavest nekoliko okrepila in bili so odločni, da tokrat iz njihovih vrst ne bo odšel prav nihče.

Maja najšibkejši člen

Na tehtanju je šlo najslabše Maji, ki je v tem tednu izgubila 2,3 kilograma oz. 2,04 odstotka svoje teže, Mariji je uspelo shujšati 2,7 kilograma oz. 2,29 odstotka svoje teže, Aleš pa je bil v rdeči skupini najboljši, izgubil je 4,8 kilograma oz. 2,95 odstotka.

Bojan in Aleksandar najboljša na tehtanju 

Pri modrih so znova blesteli fantje. Najboljši je bil Bojan, ki je tokrat izgubil 4,5 kilograma, skupno pa že kar 43 kilogramov. Odlično je šlo na tehtanju tudi Aleksandru, ki je tokrat shujšal 4,4 kilograma, skupaj pa je do zdaj izgubil že 37,2 kilograma.

Zelo dobro je šlo tudi Iztoku, ki je imel v tem tednu nekaj zdravstvenih težav in mu ni uspelo trenirati. Vseeno je tehtnica pokazala 3,6 kilograma manj, skupaj pa je Iztok izgubil že 31,6 kilograma.

Indira najšibkejši člen pri modrih

Pri modrih je šlo ta teden najslabše Indiri, ki je izgubila zgolj 0,9 kilograma oz.1,05 odstotka, s tem pa je imela najslabši rezultat izmed vseh tekmovalcev. Po tehtanju je bila kar nekoliko razočarana, še posebej ker je v tem tednu pričakovala veliko več.

tbls | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Nataša sprejela končno odločitev

Na tehtanju so se znova bolje odrezali modri in na udaru je bila spet rdeča skupina. Po rezultatu sta bili najšibkejši v rdeči skupini Maja in Marija, a tokrat sta se morala odločiti trenerja. Usoda njene ekipe je bila tako v rokah Nataše, ki je odločila, da bo šov zapustil Aleš.

tbls | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

"Ta odločitev je bila zelo težka, ker oni so moji trije mušketirje, vsi trije so se zelo borili, vse vas imam zelo rada in vse vas zelo cenim. Razlog, ki je bil pri moji odločitvi ključen, je ta, da to osebo neki razlogi ustavljajo, da bi dolgo dolgo ostala v šovu, tako da sem se odločila na podlagi tega. Ta oseba je nekajkrat izrazila željo, da bi odšla domov in doma nadaljevala hujšanje. To je potem prevladalo," je svojo odločitev v solzah pojasnila Nataša, ki je le s težavo domov poslala Aleša.

Nataša | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Aleš Nataši ni nič zameril

"Ne vem, kaj naj si mislim, po eni strani sem vesel, ker bom videl ženo, po drugi strani mi je žal, da ne bom mogel tukaj naprej hujšati. Razdvojen sem. Mislim, da je morda celo bolje, da grem domov, da si malo pozdravim kolena in peto in nadaljujem hujšanje po svoji poti," je po koncu dejal Aleš, ki Nataši ne zameri odločitve. "Ne, nobene zamere ni. Mislim, da se je Nataša dobro odločila, doma bom lahko dobro nadaljeval hujšanje. Vem, da mi zaupa, da bom lahko še naprej hujšal. Nataša je zagotovo najboljša trenerka in sem ji zelo hvaležen."

V osmem tednu se je tako od šova poslovil Aleš, ki obljublja, da bo tudi doma nadaljeval treninge in pridno izgubljal kilograme.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte