Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 12. 2017,
8.10

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Petek, 1. 12. 2017, 8.10

6 let, 4 mesece

Nataša tudi razvajanje izkoristila za trening #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Rdeči so se po zmagi na izzivu razvajali v spaju in si privoščili sproščujočo masažo, Nataša pa je tudi razvajanje vzela resno in rdečim začela nalagati dolžine v bazenu. Le kako se je vse skupaj končalo?

Rdeči so se po zmagi na izzivu razvajali v spaju in si privoščili sproščujočo masažo v prečudovitem hotelu Intercontinental, Nataša pa je tudi razvajanje vzela resno in rdečim začela nalagati dolžine v bazenu. 

"Poglejte, Nataša nas še na razvajanju sili, da treniramo," je v smehu dejal Aleš, ko je v bazenu slišal, da se je Nataša odločila, da bodo že kar danes preplavali nekaj dolžin in razvajanje izkoristili za trening. A ko se je zavedala, kaj pravzaprav dela, je nekoliko popustila in jim pustila dihati.

"V bazenu sem jim začela nalagati dolžine, nato pa sem si rekla, 'Nataša, malo se umiri, to je vendarle razvajanje in nagrada,'" je v smehu dejala Nataša, ki je bila ob zmagi rdečih na gasilskem izzivu presrečna.

 

 

Rdeči so bili ob zmagi naravnost navdušeni, še najbolj pa Nataša. "Nataši ta zmaga pomeni še čez sto, če se lestvica konča pri stotici. Ona je izjemno vesela, verjetno bolj vesela kot vsi mi," je v smehu dejala Maja, ki je bila nagrade izjemno vesela, saj ji je sproščujoča masaža še kako prijala. Z Alešem pa sta si ob bazenu privoščila tudi nekoliko nedolžnega opravljanja.

"Le kaj zdaj delajo modri, verjetno so v savni," je razmišljal Aleš. "No, saj modri tudi uživajo, a ne tako zelo kot mi," je hudomušno dejala Maja.

Rdeči so si razvajanje vsekakor zaslužili, a so bili z mislimi že pri današnjem tehtanju, saj je predvsem Majo in Aleša skrbelo, da morda nista shujšala dovolj.

Le kaj bo tokrat pokazala tehtnica?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte