Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 6. 2019,
14.22

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,83

3

Natisni članek

Indira Ekić The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Petek, 28. 6. 2019, 14.22

4 leta, 10 mesecev

Indira si želi manj opravljanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,83

3

Indira Ekić | Foto Instagram

Foto: Instagram

Indira Ekić, nekdanja tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija in komentatorka v oddaji Od težaka do junaka, je na svojem profilu na Instagramu pozvala k temu, da ljudi, predvsem ženske, nehamo obsojati zaradi videza in jim raje namenimo kakšno lepo besedo. "Svet gre že tako ali tako v napačno smer, bodimo prijazni," je zapisala.

Indira je po koncu prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija postala ena najbolj vidnih zagovornic zdravega in aktivnega načina življenja pri nas, s svojimi objavami na družbenih omrežjih pa želi vplivati tudi na boljši odnos do soljudi. Žalosti jo predvsem negativen odnos, ki ga imajo ženske do drugih žensk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Delajte drugim, kar bi želeli, da drugi delajo vam” . 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌 . . 🙄 Vedno bolj opažam, da se ženske v družbi težko zadržimo, in pogovor sam nanese na opravljanje.🤷‍♀️ . . Se zadržim in opažam prijateljici, ki z mano sedita na kavi. . Način opravljanja pove veliko o nas samih 😀 . Lepe, postavne in uspešne ženske hitro označimo za slabe, ne da bi ji dali možnost, da bi jo spoznali.. . . Bog ne daj, da je lepotno popravljena. Kako hitro obsojamo. Obsojen si že samo zaradi izgleda 😆 🙅‍♀️ . Zakaj je tako težko priznati, da je tista ženska bolj uspešna od nas samih? . . Zakaj se odločimo, da je zaradi tega ne bomo prenesli? Zavist je močnejša od nas samih. Zakaj ne moremo iskreno pohvaliti? . . Kako žalostno. Vsak ima probleme, samo nekateri jih boljše skrivajo. . . Nameni kakšno lepo besedo, ohrani svoj mir, pozitiva, polepšaj dan, nasmej se, pomagaj. ❤️ . . Svet že itak gre v narobe smer, bodimo prijazni. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ . . Bolj, ko nekoga opravljaš, bolj se raven slabe energije povišuje in na koncu se boš sam počutil slabo. . . Poleg tega pa se vprašaj tudi, kako bi se ti počutil, če bi nekdo o tebi govoril grde stvari. Zamislimo se malo ❤️ . En lep čudovit dan vam želim ❤️

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

"Vedno bolj opažam, da se ženske v družbi težko zadržimo in pogovor sam nanese na opravljanje," je zapisala in dodala, da način opravljanja v resnici pove veliko o nas samih. "Lepe, postavne in uspešne ženske hitro označimo za slabe, ne da bi jim dali možnost, da bi jih spoznali," dodaja.

"Vsi imamo težave, nekateri jih le bolje skrivajo"

Indira, ki se je po uspešni izgubi odvečne teže odločila tudi za lepotno operacijo nosu, največjo težavo vidi v zavisti. "Zavist je močnejša od nas samih. Zakaj ne moremo iskreno pohvaliti?" se sprašuje in meni, da je zelo žalostno, saj imamo vsi težave, le da jih nekateri bolje skrivajo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Opravljanje povečuje raven slabe energije

"Bolj, ko nekoga opravljaš, bolj se raven slabe energije povišuje in na koncu se boš sam počutil slabo," je še zapisala svetlolaska in zaključila v pozitivnem tonu ter pozvala k temu, da namenimo komu tudi kakšno lepo besedo in ohranimo svoj mir.

Indira Ekić
Planet TV Indira morala spet na dieto #foto
The Biggest Loser Slovenije
Planet TV Gaja zaprla usta zlobnim jezikom #foto
Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte