Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 4. 2022,
9.19

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,92

1

Natisni članek

Poroka na drugi pogled Planet Vau Špela Grošelj

Torek, 26. 4. 2022, 9.19

2 leti, 1 mesec

Planet Vau

Špela razkrila, kateri član skupine Atomik Harmonik se je spremenil najbolj #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,92

1

V oddaji Planet Vau, ki jo lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20, smo se tokrat posvetili vrnitvi slovenske zabavne turbofolk skupine Atomik Harmonik, v kateri kot pevka sodeluje tudi naša voditeljica Špela Grošelj, s katero smo se pogovarjali o novih začetkih glasbene skupine. Razkrila nam je, kako se spominja sodelovanja v preteklosti in kdo od članov zasedbe se je v teh letih najbolj spremenil.

Skupina Atomik Harmonik je na slovensko sceno prvič stopila leta 2004 z udarnim hitom Brizgalna brizga. Med svojim delovanjem so zamenjali kar nekaj članov, tokat pa se na glasbeno sceno vračajo v prvotni zasedbi, ki jo sestavljajo Jani, FraiToni, Špelca in Špela Grošelj, ki jo na Planetu lahko vidite tudi v vlogi voditeljice komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Tega Špela nikoli ne bo naredila #video

Glasbena skupina je že izdala svojo prvo pesem Baloni in tako uradno odprla sezono nastopov. Špela Grošelj je ob tem dejala: "Če bi mi kdo pred desetimi leti rekel, da se bo to zgodilo, bi prej verjela, da se bo podrl svet, ker se mi je zdelo, da je neko obdobje končano in da je vsak šel po svoji poti. To se je dejansko zgodilo. Leta pozneje pa je padla ideja, da bi obudili nostalgijo, in rekla sem dobro, zakaj pa ne?! Predvsem zato, ker še vedno delam svoje in mi to predstavlja samo še en projekt, s katerim se ukvarjam."

Poroka na prvi pogled
Planet TV Med pomerjanjem poročnih oblek nam je o partnerju zaupala to #video

Pevka je nato priznala, da se ji zdi zelo zanimivo, kako so se člani spremenili, predvsem v razmišljanju, dodala pa je: "Ljubezen do zabavanja ljudi in nastopanja na odru pa sta ostala." Špela je nato razkrila, kateri član zasedbe se je spremenil najbolj: "Mislim, da Špelca. Predvsem zato, ker je bila včasih tako sramežljiva, da je postala živčna takoj, ko so ji pred obraz pomolili mikrofon. Zdaj pa te treme nima več. V življenju se ji je zgodilo tudi veliko stvari, zato na določene situacije gleda malce drugače."

Franko Bajc
Planet TV Franko Bajc: Če se kdo igra z mano, se tudi jaz rad igram z njim #video

Takšno mišljenje ima Špela o karakternih spremembah, o vizualnih pa: "Saj smo se malo postaralil, ampak zdi se mi, da smo kar isti, kot smo bili." Pevka je nato spregovorila še o njihovih načrtih za prihodnost. Pripravljeni imajo namreč že dve novi pesmi, načrtujejo pa tudi, da bo njihovo sodelovanje trajalo še kar nekaj časa. Za konec je Špela dodala sporočilo za oboževalce: "Če še niste videli najnovejšega videospota in slišali pesmi Baloni, jo poiščite na YouTubu. Ocenite, kaj se je v tem času spremenilo in ali je kaj drugače."

Oddajo Planet Vau lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20. Komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled pa vsak četrtek ob 21.00. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Tanja Kocman
Planet TV Tanja Kocman priznala: Zdaj poskušam psihopatske izpade držati na minimumu #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Hvalil se je s svojimi posteljnimi veščinami, a vsi njegovim besedam ne verjamejo #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Andraž vendarle priznal, da ga je Kate res zmasirala #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte