Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 4. 2021,
11.23

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18

Natisni članek

delovni čas trgovine nakupovalno središče PR članek Citypark

Četrtek, 1. 4. 2021, 11.23

3 leta, 1 mesec

Citypark obratuje nemoteno, odprtih je veliko trgovin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18

Največje nakupovalno središče v Sloveniji Citypark deluje od danes, 1. aprila, do sobote, 10. aprila, nemoteno. Središče je odprto od ponedeljka do sobote od 8. do 21. ure. Interspar in DM sta odprta že od 8. ure, večina preostalih trgovin pa od 9. ure.

citypark | Foto:

Skladno z novimi vladnimi ukrepi je sicer v Cityparku od danes do vključno sobote, 10. aprila, odprtih več kot 30 trgovin. Obratujejo: Interspar, DM, Lekarna Ljubljana, Sanolabor, Sensilab, Nespresso, čajnica Cha, cvetličarna Gardenia, optika Morela, banka SKB, Vovko, Hervis (del sortimenta), prodajalne s tehničnim blagom (Big Bang, Samsung, Huawei, iStyle, Telekom Slovenije, Slowatch, Zlatarna Celje) in kozmetične prodajalne (Atelier Rebul, L'Occitane, Mac). V ponedeljek, 12. aprila, pa bodo ponovno odprte vse prodajalne.

V tem času so odprti tudi gostinski lokali za osebni prevzem in/ali dostavo, prav tako prevzem omogočajo nekatere druge prodajalne. Aktualen seznam vseh odprtih trgovin in delovnih časov je dostopen na www.citypark.si.

Obiskovalce tudi v tem času čakajo posebna doživetja. V pričakovanju velike noči si lahko ogledate ustvarjalno in pisano velikonočno okrasitev, kjer se lahko tudi fotografirate s prikupnimi velikonočnimi zajčki.

Vse do sobote, 3. aprila, pa si lahko na glavni nakupovalni ulici v pritličju središča ogledate razstavo Čudež materinstva, na kateri je razstavljenih 15 fotografij petih priznanih slovenskih fotografov. Ob tem pa vas čaka tudi nagradna igra – na razstavnem prostoru izpolnite letak in se potegujte za profesionalno družinsko fotografiranje. Skupno bodo podelili kar 5 takšnih nagrad.

V Cityparku v tem času na prvo mesto postavljajo varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde, tako glede razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Citypark je kot največje nakupovalno središče izredno veliko, zato je dovolj prostora za obiskovalce in za upoštevanje varnostne razdalje. Varnostna služba stalno spremlja in nadzoruje, ali ljudje nosijo maske in vzdržujejo varnostno razdaljo, prav tako spremlja število obiskovalcev v nakupovalnem središču. Slednje je nedavno tudi prejelo certifikat za najvišje higienske standarde, ki mu ga je podelila družba TÜV AUSTRIA.  


Naročnik oglasnega sporočila je Citypark.

Ne spreglejte