Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 7. 2021,
8.16

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,12

3

Natisni članek

Sandra Bullock Planet TV

Četrtek, 15. 7. 2021, 8.16

2 leti, 10 mesecev

Zvezdnica šokirala igralca: začela si je odpenjati srajco ...

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,12

3

Sandra Bullock | Foto Reuters

Foto: Reuters

Nocoj ob 19.45 si boste na Planetu lahko ogledali romantično dramo Upanje ostaja (Hope Floats) s Sandro Bullock v glavni vlogi. Zvezdnica je bila tudi producentka filma, zato je imela pomembno besedo pri izbiri igralcev. Način, kako je Harryju Connicku Jr. sporočila, da je dobil vlogo v tem filmu, pa je bil vse prej kot običajen.

Za Harryja Connicka Jr. je vloga v filmu Upanje ostaja, ki je nastal leta 1998, pomenila veliki preboj v filmski industriji. "Bil je eden prvih filmov, ki sem jih posnel, in zelo sem si želel te vloge. Odločali so se med mano in še enim drugim igralcem," je zgodbo o nenavadni izkušnji na avdiciji začel igralec.

Sandra Bullock in Harry Connick Jr. v filmu Upanje ostaja (Hope Floats). | Foto: Sandra Bullock in Harry Connick Jr. v filmu Upanje ostaja (Hope Floats).

Po opravljeni avdiciji je prišel čas, ko je moral igralec z letalom iz Teksasa poleteti nazaj v Los Angeles. Pri tem mu je Sandra Bullock ponudila, da se ji lahko pridruži na zasebnem letalu.

Ženska
Planet TV Spremljajte zadnjo sezono serije Ženska

Med letom si ni mogel pomagati, da ne bi Sandre Bullock vprašal o tem, kako se je odrezal drugi igralec, ki se je tudi potegoval za to vlogo, in kakšne so sploh njegove možnosti, da bi to vlogo tudi dobil. Sandra je najprej hvalila drugega igralca, nato pa je dogajanje postalo precej nenavadno. 

Upanje ostaja | Foto:

"Svojo srajco je začela vleči iz hlač in odpenjati gumbe. Pomislil sem: 'V redu, ampak tukaj ni tako zelo toplo.' Najbolj čudno pri vsem tem je bilo, da je bil na letalu tudi njen oče. Rekel sem si, da če se slači tu pred mano, medtem ko je oče zraven, potem z njo mogoče sploh nočem sodelovati. Sandra pa je še naprej odpenjala gumbe na svoji srajci in jo nato začela dvigovati višje in višje. Ko je prišla do višine trebuha, je imela napisano, da sem dobil vlogo."

Matt LeBlanc
Planet TV To je bila največja zmota gledalcev o njegovi vlogi

Igralec je povedal, da se mu je zdel način, kako mu je zvezdnica sporočila novico, po eni strani zelo prisrčen, po drugi pa tudi malce srhljiv.

Harryja Connicka Jr. in Sandro Bullock si lahko v romantični drami Upanje ostaja (Hope Floats) ogledate nocoj ob 19.45 na Planetu. Po filmu pa ne zamudite resničnostnega šova Poroka na prvi pogled.

Prevare
Planet TV To je počel zvezdnik, preden je postal igralec
Havaji 5.0
Planet TV To je pravi razlog za konec snemanja priljubljene serije
Prevare
Planet TV Kot v seriji: igralka s sestro dvojčico ni govorila kar deset let
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte