Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
15. 7. 2023,
21.20

Osveženo pred

10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,21

Natisni članek

Planet TV Robert De Niro Jason Statham

Sobota, 15. 7. 2023, 21.20

10 mesecev

Jason Statham: Ta film vas bo do konca držal na trnih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,21
Jason Statham, Robert De Niro | Foto promocijsko gradivo

Foto: promocijsko gradivo

Na Planetu si boste v nedeljo ob 22.20 lahko ogledali akcijski triler Morilska elita (Killer Elite), v katerem v glavnih vlogah nastopajo Jason Statham, Clive Owen in Robert De Niro. Jason Statham je pojasnil, da ne dvomi, da so ustvarili izjemen film, razkril pa je tudi, zakaj mu bo sodelovanje pri tem projektu za vedno ostalo v spominu.

Akcijska pustolovščina Morilska elita (Killer Elite), ki je nastala na podlagi resničnih dogodkov, sledi enemu najbolj izurjenih agentov za posebne naloge Dannyju (Jason Statham). Zvabijo ga iz prostovoljnega izgnanstva, da sestavi svojo ekipo operativcev, s katerimi se poda na skoraj nemogočo nalogo: rešiti nekdanjega mentorja in partnerja Hunterja (Robert De Niro). Skupaj naj bi se prebili v vrste ugledne in strah vzbujajoče britanske posebne enote letalstva SAS, v kateri morajo razkriti celico vojakov morilcev in njihovega vodjo Spika (Clive Owen), preden njihova dejanja sprožijo mednarodno krizo.

Umori na podeželju.
Planet TV Igralec razkril, kakšen je recept za vrhunsko kriminalno dramo

Jason Statham je priznal, da so se v tem filmu res sestavili vsi koščki sestavljanke, zato je prepričan, da gre za izvrsten film. "Gre za zgodbo, ki je zasnovana na podlagi resničnih dogodkov, za nameček pa sem imel projekt možnost izvesti z izjemno ekipo. Pridružili so se nam Clive Owen, Robert De Niro, izvrstni producenti in izvrsten režiser. Pri tem projektu se je res vse izšlo. Pripeljali pa smo tudi drugo snemalno ekipo, s katero smo že sodelovali, zato smo vedeli, da bomo lahko vključili še več elementov akcije. Prepričan sem, da smo tokrat zelo dobro opravili svoje delo."

Gordon Ramsay
Planet TV Preprost Ramsayjev trik, ki bo vaš hamburger dvignil na višjo raven #video

Jason je nato poudaril, da je tudi pri samih likih v filmu bistveno to, da so prikazani kot prave osebe. "Čeprav so morilci, imajo dobre in slabe lastnosti, kakor vsak običajen človek," je najprej dejal, nato pa nadaljeval: "Sam na primer igram vlogo Dannyja, ki sicer počne slabe stvari, ampak zaradi pravih razlogov. Je namreč izjemno zvest in tega ne more nič spremeniti. Seveda pa ima na drugi strani nasprotnike, ki počnejo, kar počnejo, iz drugih razlogov."

Zapeljivec
Planet TV Priljubljena igralka prvič komentirala romantično zvezo s soigralcem

Celotno dogajanje in preskoke med dobrim in zlim v filmu je opisal z vrtenjem kovanca, potem ko ga vržeš v zrak. "Kovanec ima dve plati in se v zraku nenehno obrača, zaradi česar si do samega konca na trnih, na kateri strani bo pristal. Enako se dogaja v filmu. Do samega konca namreč ne veš, kakšen bo razplet," je pojasnil, trdno prepričan, da je režiser, kar zadeva ohranjanje napetosti, izvrstno opravil svoje delo.

Jutro na Planetu
Planet TV Voditeljica sredi oddaje pojedla mokarja #video

Zvezdnik je imel v tem filmu priložnost sodelovati tudi z Robertom De Nirom. "On je eden največjih igralcev. Že pred leti, ko so me spraševali, s kom bi si želel seči v roke, sem vedno odgovoril, da je to Robert. Zdaj sem imel priložnost z njim posneti film, kar se mi je zdelo neverjetno, bilo mi je več kot v čast. Gotovo lahko rečem, da je bila to ena najboljših izkušenj v moji karieri, ki mi bo v spominu ostala za vedno."

Akcijski triler Morilska elita (Killer Elite) si boste na Planetu lahko ogledali v nedeljo ob 22.20. Pred tem ne zamudite filmske uspešnice Prava fanta (The Nice Guys), v kateri blestita Russell Crowe in Ryan Gosling.

Jutro na Planetu
Planet TV Exatlonovca skupaj posnela duet #video
John Nettles
Planet TV Igralec razkril smešno zgodbo, ki se je zgodila na prvi dan snemanja priljubljene serije
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte