Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 5. 2021,
9.05

Osveženo pred

3 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,11

1

Natisni članek

Jackie Chan Planet TV

Sobota, 1. 5. 2021, 9.05

3 leta

Igralec svojega bogastva ne bo zapustil sinu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,11

1

Jackie Chan | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

V soboto po oddaji Pri Črnem Petru ob 21.30 si boste na Planetu lahko ogledali legendarno akcijsko komedijo Opoldanski obračun (Shanghai Noon) z Jackiejem Chanom in Ownom Wilsonom. Hongkonški igralec je razkril, da svojega premoženja po smrti ne namerava zapustiti edinemu sinu, ampak ga bo daroval v dobrodelne namene.

Planet TV
Planet TV Filmski konec tedna na Planetu

Igralec Jackie Chan je pred kratkim dopolnil 67 let, a še vedno ostaja eden od najbolje plačanih igralcev na svetu. Svojo slavo je dobro unovčil tako v Aziji kot v Hollywoodu. Po ocenah revije Forbes je samo v lanskem letu zaslužil približno 40 milijonov dolarjev.

To pa je bolj slaba tolažba za njegovega edinega sina Jayceeja, saj se je igralec že pred leti odločil, da bo svoje bogastvo, ki ga je zaslužil v svoji zelo uspešni igralski karieri, zapustil dobrodelnim organizacijam.

Jackie Chan in Owen Wilson v komediji Opoldanski obračun | Foto: Jackie Chan in Owen Wilson v komediji Opoldanski obračun

"Če je sposoben, si lahko sam zasluži svoj denar. Če ni, bi pa samo zapravljal moj denar," je leta 2011 dejal igralec. Ob tem je še izrazil obžalovanje, da ni vztrajal pri tem, da bi njegov sin odslužil vojaški rok, saj bi s tem pridobil nekaj prepotrebne discipline.

Pri Črnem Petru
Planet TV Priljubljena pevka bo v oddaji premierno predstavila svojo novo pesem #video

Jaycee je igralec in glasbenik ter edini sin Jackieja Chana in njegove žene Joan Lin, ki sta se poročila leta 1982. Leta 2014 je bil aretiran zaradi posedovanja mamil. Igralec se je takrat opravičil v njegovem imenu in povedal, da je bil zaradi incidenta zelo besen. "Upam, da bodo mladi na to gledali kot na lekcijo in se bodo držali stran od mamil. Ker sina nisem prav vzgajal, moram zdaj nositi tudi odgovornost."

Legendarnega Jackieja Chana lahko v akcijski komediji Opoldanski obračun (Shanghai Noon), v kateri mu družbo dela Owen Wilson, na Planetu ujamete v soboto po oddaji Pri Črnem Petru. V nedeljo pa ne zamudite nove razburljive oddaje kviza Piramida sreče z voditeljem Jonasom Žnidaršičem.

Izgubljena čast
Planet TV Turški zvezdnik: Pozornost oboževalk mi godi
Piramida sreče
Planet TV Jonasove šahovske figure v roke svetovnega prvaka #video
Planet TV
Planet TV Do boljše polovice kar s pomočjo znanosti?
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    
Ne spreglejte