Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
8. 1. 2023,
8.38

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

Planet TV triler Mark Ruffalo Dave Franco Daniel Radcliffe Woody Harrelson

Nedelja, 8. 1. 2023, 8.38

1 leto, 4 mesece

Igralec prepričan: Drugi del je boljši od prvega!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Pretekli teden ste si na Planetu lahko ogledali triler Mojstri iluzij (Now You See Me), nocoj ob 20. uri pa si boste lahko ogledali njegovo nadaljevanje Mojstri iluzij 2 (Now You See Me 2). Woody Harrelson, ki je nastopil v obeh delih, priznava, da je drugi veliko boljši od prvega. Le zakaj?

Planet TV
Planet TV Zaroka v Grčiji je odpadla zaradi dinozavra #video

Dave Franco je v začetku intervjuja najprej pojasnil, o čem govori drugi del filmske serije Mojstri iluzij 2 (Now You See Me 2): "Film se začne in mi, čarovniki, se skrivamo v zaledju, ker nas išče FBI. Med predstavo nam gre vse narobe, ugotovimo pa tudi, da nekdo želi s triki ukaniti nas. Posledično želimo do konca filma ugotoviti, kdo nas tako zafrkava, kako te ljudi zaustaviti in kako lahko ponovno pridobimo nadzor."

Masterchef Junior
Planet TV Ste vedeli, da morajo otroci, medtem ko ne snemajo, v šolo?

Igralski zasedbi se je priključila Lizzy Caplan, ki se je v čarovniško ekipo pridružila z vlogo Lule. O njej je dejala: "Lula je nova članica iluzionistov, ki jih je občudovala precej dolgo. Ob tem je poskušala zgraditi svojo kariero, a z bolj provokativnimi in šokantnimi triki."

Michael Caine, Woody Harrelson, Lizzy Caplan, Jesse Eisenberg, Daniel Radcliffe, Mark Ruffalo, Dave Franco. | Foto: IMDb Michael Caine, Woody Harrelson, Lizzy Caplan, Jesse Eisenberg, Daniel Radcliffe, Mark Ruffalo, Dave Franco. Foto: IMDb

Tudi v drugem delu filmske serije se vrača Woody Harrelson, ki je v pogovoru razkril, da sam v resničnem življenju še ni bil hipnotiziran, je pa poskušal v takšno stanje spraviti soigralca Marka Ruffala. Mark je priznal, da to drži, in dodal: "Rekel mi je, da bom po tem, ko se zbudim, vse videl obarvano zeleno. Ko sem se zbudil, sem bil ves začuden in sem ga samo vprašal, kaj za vraga mi je storil! Rekel sem mu, naj me spravi iz tega stanja!"

Milijonar
Planet TV Godler ni mogel zadrževati smeha: Mogoče malo pazite, kaj govorite #video

Woody je to komentiral: "Veste, res gre za dobrega igralca, zato me je takrat dejansko prepričal, da sem ga hipnotiziral. Na srečo zdaj vem, da je bila vse le igra!"

Woddy Harrelson v filmu Mojstri iluzij 2. | Foto: IMDb Woddy Harrelson v filmu Mojstri iluzij 2. Foto: IMDb

V drugem delu filmske serije pa se bo na novo pridružil tudi Daniel Radclife, ki je spregovoril o tem, koliko čarovniških trikov je resničnih: "Mislim, da je v tem delu veliko več trikov in magije resničnih, kot jih je bilo v prvem, kar je izjemno kul!" To je potrdil tudi Dave Franco, saj je razkril, da so tokrat res čim več potegavščin želeli izvesti sami.

Anthony Hopkins
Planet TV Anthony Hopkins na snemanju tega filma ni mogel zadrževati smeha

Za konec je Woddy Harrelson drugemu delu namenil izjemen kompliment: "Mislim, da je drugi del boljši od prvega. Scenarist se je namreč izredno potrudil, da je spisal izjemen scenarij, obenem pa je tudi zgodba odlično zasnovana, zato mora biti vsak zelo zbran med gledanjem tega filma."

Vse odgovore igralcev si lahko ogledate tudi v spodnjem videoposnetku:

Triler Mojstri iluzij 2 (Now You See Me 2) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri! Sledila pa mu bo akcija Upokojeni, oboroženi, nevarni 2 (Red 2) z začetkom ob 22. uri! Več vsebin si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si.

Exatlon
Planet TV Ker ga je Exatlon tako zaznamoval, se je odločil za drzno potezo #video
John Nettles
Planet TV To priljubljeni zvezdnik počne danes
World Ski Pro Tour
Planet TV Spektakularne tekme World Pro Ski Tour s prenosom na Planet 2
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte