Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 10. 2021,
21.41

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,26

Natisni članek

Luka Turk Nik Korošec Exatlon Planet TV

Petek, 1. 10. 2021, 21.41

2 leti, 7 mesecev

Exatlon

Po izločilnem dvoboju Exatlon zapušča Nik #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,26

V oddaji Exatlon je modra ekipa Jadran po izločilnem dvoboju ostala brez še enega zelo pomembnega člena. Po porazu proti Luki Turku je moral igro za 50 tisoč evrov zapustiti Nik Korošec.

Trendi Ali slovenske The Real Housewives živijo na račun svojih partnerjev?

Tudi v tokratni oddaji je tekmovalce pred izločilnim dvobojem čakala posamična preizkušnja za medalje. Še pred tem pa smo izvedeli, koga je Žan Luka Konjar izbral za nasprotnika Niku Korošcu v izločilnem dvoboju. To je postal Luka Turk, kar je pomenilo, da se bosta za obstanek v Exatlonu pomerila verjetno najpomembnejša člena modre ekipe.

Exatlon | Foto:

Pred izločilnim dvobojem smo spremljali tekmo za medalje, ki je ponudila kar nekaj zanimivih dvobojev, na koncu pa sta največ moči, zbranosti in vzdržljivosti pokazala Sanja Novak, ki ima v lasti že dve medalji, in Andrei Lenart, ki si je tokrat zagotovil prvo. Sanja je z rezultatom 2:1 odpravila Pino Umek, Thorminator pa je z rezultatom 2:1 premagal Simona Blaževiča.

Exatlon | Foto:

O medaljah je bilo govora tudi pred izločilnim dvobojem, saj sta oba dvobojevalca povedala, da medalja v tem dvoboju ne pride v poštev. Lastnik ene je bil Nik, ki bi medaljo ob morebitnem zaostanku lahko izkoristil in tako izničil eno zmago Luke.

Dvoboj za obstanek v šovu je bolje začel Luka, ki je bil hitrejši na progi in natančnejši pri ciljanju. Nik je v naslednji tekmi izenačil, čeprav je na poligonu že zaostajal. V tretji igri je bil spet boljši Luka, v četrti pa je Luka naredil večjo napako na poligonu in bi jo moral popravljati. Tega pa Niku ni uspelo izkoristiti.

Exatlon
Planet TV To so najboljši tekmovalci Exatlona #video

Voditelj Miran Ališič je pri rezultatu 3:1 Nika vprašal, ali bo unovčil medaljo. Ta pa mu je odgovoril negativno, vseeno pa mu nato uspelo rezultat znižati na 3:2, kar pa ni zadoščalo za preobrat. Luka je naslednjo igro, v kateri je Nik ponovno zavrnil unovčenje medalje, dobil in si tako zagotovil obstanek v Exatlonu. Nik se je moral posloviti od sotekmovalcev. Kaj jim je ob odhodu povedal, si lahko pogledate v zgornjem videu, zaključek njegovega izločilnega dvoboja z Luko pa v spodnjem.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram.

Vražje dame
Planet TV Prvi utrinki s snemanja Vražjih dam #foto
LEGO masters
Planet TV Ustvarjalni konci tedna z LEGO Masters
Skyfall
Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte