Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 10. 2018,
4.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

1

Natisni članek

Planet TV Marko Miladinović Vesna Slapar Tina Gorenjak Dragi sosedje

Torek, 2. 10. 2018, 4.00

5 let, 6 mesecev

Dragi sosedje

Marko Miladinović: Ni treba, da je lepo, važno, da je dobro!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

1

Dragi sosedje

Igralska ekipa priljubljene humoristične serije Dragi sosedje se rada tudi gurmansko razvaja. V času snemanja serije v Beogradu jim je v veselje raziskovati nove lokacije, restavracije in seveda tudi nove okuse, ki jih prinaša glavno mesto Srbije. Največji ljubitelj tovrstnega razvajanja pa je zagotovo Marko Miladinović, ki ga brbončice pogosto vodijo tudi v najbolj surove, lokalne in tipične srbske gurmanske kotičke.

Marko Miladinović zelo rad je v gostilnah, pravi, da je to njegov stil življenja. Vse to prehranjevanje zunaj ga je izoblikovalo v izkušenega človeka, ki res zna svetovati, kam iti jest in kaj pojesti, da zadovoljiš svoj okus. Radovednost in ljubezen do hrane je združil v vodniku po ljubljanskih restavracijah, Ljubljana well done, ki turiste usmerja po najboljših gostilnah mesta.

Da je velik ljubitelj hrane, in to dobre hrane, priča že hiter pregled njegovega profila na Instagramu (@hoki21), kjer redno objavlja jedi, ki so ga na kakršenkoli način navdušile in si zaslužijo ovekovečenje na spletu. Ob vprašanju, kakšna mora biti hrana, da ga pripravi k objavi, pravi, da če je dobra, je prav, da se beseda in slika o njej razširita. Ni bistveno, da je videti lepo, bistveno je, da je dobrega okusa. Kompozicija in barvna paleta fotografije sta drugotnega pomena. Marko izkušnjo z veseljem deli, da lahko ta okus doživijo še drugi.

maeko miladinović instagram | Foto:

Zelo rad kuha tudi sam. Z oznako #keepitsimple pod vsako pripravljeno jedjo, ki jo objavi na Instagramu, širi svoje sporočilo, da ima najraje, če so stvari enostavne, pa kljub temu izredno okusne. Pravi, da najraje in tudi najbolje zna pripraviti testenine. Da jih je v popolnosti obvladal, je potreboval 15 let in sam niti verjel ni, koliko ene tehnike za pripravo moraš usvojiti, da je jed dobra oziroma takšna, kot ti jo znajo postreči v gostilni. Čeprav rad kuha in ustvarja, pravi, da nima toliko časa, da bi se temu lahko v popolnosti posvetil, zato ta čas raje izkoristi za uživanje v kakšni res dobri gostilni.  

Kaj o kuhi doma menita Vesna Slapar in Tina Gorenjak, pa preverite v videu!

Drage sosede lahko spremljate na Planetu od ponedeljka do četrtka zvečer.
Dragi sosedje
Planet TV Tomaž Mihelič odigral vlogo v Dragih sosedih
Planet TV Dragi sosedje o tegobah skupnega življenja #video
Dragi sosedje
Planet TV Da postaneš pravi moški, je najprej treba začutiti žensko v sebi! # video
Ne spreglejte