Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 4. 2024,
7.00

Osveženo pred

4 dni, 16 ur

Vsebino omogoča Berlitz Slovenija

Natisni članek

nagradni kviz Berlitz jeziki počitnice advertorial

Torek, 16. 4. 2024, 7.00

4 dni, 16 ur

Ko učenje postane pustolovščina – Berlitz Summer Adventure Camps

Pohorje ali Piran? Podarjamo počitnice.

Vsebino omogoča Berlitz Slovenija
Berlitz | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Zaključek šolskega leta se hitro približuje. Skupaj s koncem šole pa se začnejo tudi načrti za brezskrbno in vznemirljivo poletje. Otroci še posebej nestrpno pričakujejo najbolj sproščen in zabaven del leta. Starši na drugi strani pa se nemalokrat soočajo s težavo, kako dolgo poletje zapolniti z aktivnostmi za nadobudne šolarje.

Ko učenje postane zabavna pustolovščina

Jezikovna šola Berlitz že 19. leto zapored organizira jezikovne počitnice, kjer imajo glavno besedo prav otroci – vendar v angleščini.

Udeleženci Berlitzevih jezikovnih počitnic se tuji jezik učijo skozi igro na zabaven in učinkovit način. Otroci so ves dan v stiku s tujim jezikom, ne samo pri pouku, ampak tudi pri vseh drugih dejavnostih. Zabave je ogromno: poleg vsakodnevnega pouka angleščine se otroci zabavajo s športnimi igrami, z družabnimi aktivnostmi in delavnicami ter izleti. 

Sodelujte v nagradnem kvizu in se potegujte za nagrade

Bi želeli vašega otroka obdariti z unikatnimi počitnicami? Z nekaj sreče lahko osvojite Berlitzeve jezikovne počitnice tudi vi. S sodelovanjem v nagradnem kvizu se lahko potegujete za lepe nagrade.

Nagradna igra je zaključena!

Izžrebali smo naslednje nagrajence:

Berlitzove jezikovne počitnice prejme: Bojana Šubelj

Poletno šolo podjetja Berlitz prejmeta: Jana Kuzma, Marko Leskovar

Praktične nagrade podjetja Berlitz prejmejo: Irena Šket, Alenka Piškur, Veselina Ružič, Nika Lakič, Nika Potočnik, Saša Galeković in Jelena Vučković.

Čestitke srečnim nagrajencem!

Pohorje ali Piran?

Letos se šolarji z Berlitzevimi jezikovnimi počitnicami lahko odpravijo na Mariborsko Pohorje ali v Piran.

V poletnem času je Pohorje odlična lokacija za pobeg od mestne vročine in uživanje na svežem zraku v neokrnjeni naravi. Otroci bodo iskali skriti zaklad ali uživali v adrenalinskem sankanju na Pohorju.

V Piranu se bodo naužili sonca in morja. Čarobno morsko letovišče Piran je z vsemi svojimi znamenitostmi idealen kraj za raziskovanje in morske pustolovščine, ki bodo otrokom ostale v spominu. Izlet z ladjico je še ena v nizu pomorskih avantur.

Berlitz | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Berlitz | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika

Komu so namenjene jezikovne počitnice?

Berlitzev program je namenjen vsem otrokom med 7. in 14. letom s predznanjem angleščine ali brez njega. Otroci so bili v preteklih 18 letih navdušeni nad prijetnim in učinkovitim načinom učenja, nad učitelji in različnimi zabavnimi dejavnostmi. Pomembno je, da so tudi starši pri svojih otrocih opazili velik napredek v znanju tujega jezika.

Zakaj so Berlitzeve jezikovne počitnice tako posebne?

Otroci se angleškega jezika učijo v majhnih skupinah, zato je učenje zabavno in hkrati učinkovito. Berlitz metoda je še vedno najučinkovitejši način učenja jezika in se uporablja še danes. Andy Berlet, naravni govorec angleščine in glavni učitelj in koordinator na jezikovnih počitnicah: "Otroci pogosto povezujejo učenje s šolo in za mnoge otroke šola ni preveč zabavna. Na taboru se otroci med učenjem angleščine ukvarjajo z najrazličnejšimi zabavnimi aktivnostmi, saj se vse te aktivnosti izvajajo v angleščini. Ker so aktivnosti zabavne, so otroci bolj odprti za učenje. Ena od prednosti otroškega tabora je, da so vsi člani ekipe tabora naravni govorci iz različnih angleško govorečih držav in so vsi stoodstotno predani govorjenju in spodbujanju uporabe angleščine ves čas. To je super za otroke, saj jih v taboru obkroža angleščina in začnejo razmišljati in uporabljati jezik. Velik del tabora sestavljajo pogovori, spoznavanje novih prijateljev in spoznavanje ekipe tabora. Spodbujamo, da so vsi pogovori v angleščini, in v mnogih primerih do konca tabora veliko otrok samostojno uporablja predvsem angleščino."

Berlitz | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika

Kako poteka dan na Berlitzevih jezikovnih počitnicah?

  • 8.00–9.00 bujenje in zajtrk 
  • 9.00–10.30 pouk v skupinah po Berlitzevi metodi
  • 10.30–11.00 odmor in malica 
  • 11.00–12.45 delavnice v angleščini z učitelji 
  • 13.00–14.30 kosilo in prosti čas
  • 14.30–18.00 športne dejavnosti 
  • 18.00–19.30 večerja in prosti čas 
  • 19.30 večerne dejavnosti 

 Termini za poletje 2024:

  • Pohorje: 7.–12. julij in 14.–19. julij
  • Piran: 11.–17. avgust in 17.–23. avgust

Berlitz | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Po zaključku Berlitzevega poletnega programa na jezikovnih počitnicah bo otrok pridobil spretnosti za sporazumevanje v novem jeziku in širše kulturno razumevanje. Z izkušnjami, ki so jih na Berlitzu pridobili v 145 letih, so pripravljeni, da vašemu otroku pomagajo odpreti vrata priložnosti.

Ne zamudite posebne ponudbe do konca meseca aprila in izkoristite 70 evrov popusta na redne cene terminov.

Za več informacij obiščite www.berlitz.si ali pokličite 031 734 641.

Ne spreglejte