Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 7. 2011,
7.55

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 1. 7. 2011, 7.55

8 let

"Kolikor se bodo približali verujočim,toliko bo prispevkov"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

So predlagane spremembe verskega zakona nuja ali preusmeritev pozornosti? V MnenjeMetru smo soočili mnenji predlagatelja zakona Antona Anderliča in predsednice Nove Slovenije Ljudmile Novak.

SLOostržek (30. 6. 2011 11:05:17) Nehajo naj se za;je,bavat in naj že sedejo skupaj in se dogovorijo. Najslabše in nobene rešitve ne bo s klevetanjem po javnih sredstvih. Ljudmila nizka si. Če se govori o zakonu o verskih skupnostih, se pogovarjaj o tem. Ne pa da mečeš v lonec stvari, katere niti sami niste bili zmožni začeti reševati niti jih niste želeli. Sedite skupaj, kar je politična in moralna dolžnost vseh politikov, ter začnite že enkrat skupaj reševati probleme, ne skozi strankarstvo, ampak iz težav določenih področij!

Anna (30. 6. 2011 11:08:34) Kje je kdo v tej državi, ki bi imel voljo in moč, da bi najprej postavil prioritete Slovenije? Je to družinski zakonik, sprememba finansiranja verskih skupnosti,....itd. Zopet se je našla kost, ki se bo glodala, do onemoglosti, po možnosti bi imeli še referentum....itd. Ne, prioriteta te državi in njenih prebivalcev je gospodarstvo, vse drugo se bo urejevalo, ko bo čas in, ko bomo izplavali. Sita sem raznih razprav zaradi razprav in kreganja zato, da se nekaj dogaja. Stranke se že gredo volitve!

viisaus (30. 6. 2011 11:33:43) ...vse vere tega sveta u bitu učijo samo dobro,zato malo več spoštovanja do vseh verujočih.glede financiranja pa tako ali tako njihovi prihodki niso obdavčeni in se naj financirajo same,ker ni pošteno,da neverujoči mora financirati verske skupnost,ker s tem nima nič.kolikor se bodo približali verujočim,toliko bodo dobili prispevkov,tako pa jim mi plačujemo socilno-pokojninske dajatve,kar je skregano z zdravo pametjo in gospodarnim ravnanjem....

Voznike osebnih vozil vseskozi opozarjajo, naj bodo pozorni na kolesarje. A tudi tistim na dveh kolesih bi koristila kakšna lekcija o pazljivosti v prometu.

Marek (30. 6. 2011 11:27:09) Živim v kraju, ki je zelo zanimiv za kolesarje in do nas vodi zelo ovinkasta in nepregledna cesta... Ni dneva, ko grem iz službe, da ne bi naletel na kolesarje, ki se vozijo vštric in mislijo, da je cela cesta njihova, pa čeprav so za nepreglenim ovinkom....policije in redarstva to ne zanima.

AudiA5 (30. 6. 2011 11:44:40) Se popolnoma strinjam z Marekom. Ena od takih cest je tudi v Kamniško Bistrico. Katastrofa kako se kolesarji obnašajo, vozijo 3 vštric tudi čez oba pasa, potrobiš, ker se jim ne moreš umakniti, pa ti ne vem kaj vse pokažejo in mahajo, postavili so jim table "pozor kolesarji", ki jih varujejo pred zakonom, če se kaj zgodi, si kriv ti. Kaj je to za ljudi? V bistvu to sploh niso "ljudje", ampak... še huje je, ko se vozijo nazaj proti Kamniku, ker sekajo ovinke. Policija pa....Nič, palice, šibe pa..

furmar (30. 6. 2011 11:52:45) Tudi jaz ne maram kolesarjev ki se vozijo po dva vštric ali pa po sredini voznega pasu, vendar pa tudi sam kolesarim in opažam da so vozniki avtomobilov nestrpni in neprevidni (neodgovorni) trobijo, prehitevajo čeprav ni dovolj prostora za varno prehitevanje, izsiljujejo prednost. Naučiti se bomo morali strpnosti in kulture, če bomo hoteli imeti manj nesreč in smrtnih žrtev.

Ne spreglejte