Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
26. 11. 2017,
19.54

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

2

Natisni članek

BCG Melanie Seier Larsen

Nedelja, 26. 11. 2017, 19.54

6 let, 5 mesecev

Melanie Seier Larsen postala prva partnerica BCG iz Slovenije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

2

Melanie Seier Larsen | Foto BCG

Foto: BCG

V multionacionalki The Boston Consulting Group (BCG) so svoje moštvo vodilnih pred kratkim okrepili s 67 novimi partnerji z vsega sveta. Med njimi je tudi Melanie Seier Larsen, ki kot prva Slovenka v tej vodilni svetovni svetovalni družbi zaseda tako visok položaj. Obenem je Seier-Larsenova med partnerji BCG tudi prva ženska iz srednje in vzhodne Evrope.

Melanie Seier Larsen (39) se je pridružila družbi BCG leta 2014 in odtlej deluje v okviru pisarne v Budimpešti, pretežno v regiji srednje in vzhodne Evrope. Je strokovnjakinja za upravljanje človeških virov in za panoge dobrin široke potrošnje.

Prva Slovenka, ki v BCG zaseda tako visok položaj

"Kot partnerica BCG sem si zadala cilj, da še poglobimo svoje strokovno znanje na področju dejavnosti široke potrošnje v tesnem sodelovanju s strankami v srednji in vzhodni Evropi," je povedala Seier-Larsenova ob imenovanju na partnerski položaj.

Preden se je pridružila BCG, je 10 let delovala v mednarodnem okolju kot svetovalka in strokovnjakinja za dejavnosti široke porabe in upravljanja človeških virov, pred tem pa je nekaj let delovala v industriji. Ima magisterij in MBA s poslovne šole IEDC Bled School of Management.

Partnerji v BCG določajo organizacijsko kulturo in strateške usmeritve ter sprejemajo vse menedžerske odločitve v tej vodilni družbi za strateško svetovanje v svetu. Partnerji so intelektualni vodje, ki strankam prinašajo temeljne izkušnje in spodbujajo inovativnost v lastni organizaciji. Partnerji zagotavljajo rast BCG zlasti tako, da sooblikujejo svetovalne skupine, ki so se sposobne spoprijeti z najzahtevnejšimi izzivi in težavami svojih strank.

Novi partnerji se bodo 1. januarja prihodnje leto pridružili več kot 900 kolegom partnerjem vodilne svetovalne družbe BCG. BCG je imenoval še dodatnih 67 partnerjev po vsem svetu.

Ne spreglejte