Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 2. 2019,
12.01

Osveženo pred

3 mesece

Vsebino omogoča DOBA fakulteta

Natisni članek

DOBA Fakulteta online študij advertorial

Petek, 1. 2. 2019, 12.01

3 mesece

Kako lahko Marko študira v slovenskem jeziku iz Pariza?

Vsebino omogoča DOBA fakulteta
DOBA FAKULTETA

Marko rad potuje, hodi v hribe in se druži s prijatelji. Dolgo je razmišljal tudi o tem, da bi se vpisal na zanimiv študij, kjer bi dobil aktualna in praktična znanja. Njegov največji problem je bil, kako bo uskladil vse obveznosti, vendar je zelo kmalu našel rešitev – vpisal se je na online študij.

Ne samo Marko, veliko ljudi se danes brezupno spopada s pomanjkanjem časa in prav zaradi tega razloga uresničitev želje po diplomi in tako po novem znanju ves čas prestavljajo. Na srečo v Sloveniji obstaja zelo dobra rešitev – Doba Fakulteta, ki se lahko pohvali z najdaljšo tradicijo online študija pri nas. Marko je zelo kmalu ugotovil, da je to najboljša rešitev zanj in za uresničitev njegovih želja.

Kako poteka online študij?

Online študij na DOBA Fakulteti je nadvse enostaven in ne zahteva posebnega računalniškega znanja. Študenti se lahko prek spleta iz kateregakoli konca sveta povežejo s fakulteto, preverijo svoje obveznosti in napredek. Poleg tega se lahko povežejo z drugimi študenti in tako skupaj opravljajo vse obveznosti.

Online študij jim omogoča tudi poslušanje spletnih predavanj v živo, pri vsakem predmetu pa jih spremljajo online mentorji in učitelji.

Izberite študij zase in zaupajte strokovnjakom na Dobi, kjer imajo z online študijem že 20-letne izkušnje. ŠTUDIJ LAHKO ZAČNETE ŽE MARCA 2019.

Pridružite se več kot štiri tisoč diplomantom

Ste v Marku našli tudi delček sebe? Potem je online študij na DOBA Fakulteti pravi za vas. To so pravi razlogi, da se odločite za študij na Dobi:

  • Boljše življenje - kar 64 odstotkom diplomantov se, preverjeno, izboljša plača, napredujejo ali v življenju poiščejo nove izzive.
  • Prenehanje slabe vesti - če ste v preteklosti že študirali, a ne tudi diplomirali.
  • Pri študiju vam bodo pomagali – na Dobi se zavedajo, da študij ni edina obveza v vašem življenju. Kar seveda ne pomeni, da bodo namesto vas tudi študirali. Preverite, kakšno podporo vam lahko nudijo, v kratkem posnetku.
  • Na Dobi vam zagotavljamo, da boste vsa pridobljena znanja skozi praktične primere na konkretnih izzivih v podjetjih lahko takoj prenesli v svoje delovno okolje.
  • Učitelji vam ne bodo veliko ''težili'' s teorijo, ampak se bodo osredotočili na področja, ki so na trgu dela v tem trenutku iskana.
  • 60 odstotkov študentov priporoča Dobin online študij prijateljem in znancem.
  • Študirali boste na edini fakulteti v Jugovzhodni Evropi z mednarodno akreditiranim in kakovostnim online študijem, primerljivim z online študiji na najprestižnejših univerzah po svetu.
  • Dobi vsako leto zaupa več kot tisoč novih študentov. Zakaj ne bi bili letos med njimi tudi vi?

Študij je prepričal tudi Jerneja Damjana, našega vrhunskega smučarskega skakalca

"Vedno sem si želel študirati, a je bilo ob moji odsotnosti to nemogoče. Online študij na Doba Fakulteti pa mi je to omogočil. Vse, kar potrebuješ, je dostop do interneta. Res je, da sem na začetku mislil, da bo usklajevanje šole in športnih obveznosti težje. Zdaj lahko rečem, da nisem imel popolnoma nobenih težav. Za študij marketinga pa sem se odločil, ker bi rad ostal v športu, vendar ne kot trener. Imam dobre govorne in komunikacijske sposobnosti, in ker vidim, da je na področju marketinga v smučarskih skokih še veliko lukenj, ki bi jih rad zakrpal, ko zaključim športno pot." Jernej Damjan, diplomant marketinga.

DOBA FAKULTETA | Foto:

Najbolj uporabni dodiplomski programi s področja menedžmenta

Online dodiplomski programi na Doba Fakulteti za vse, ki imate srednješolsko izobrazbo si želite formalno diplomo, praktična uporabna znanja ter programe z aktualnimi vsebinami. Programi trajajo tri leta.

Štirje online magistrski programi za ambiciozne

Online magistrski programi so namenjeni vsem s končano visokošolsko ali univerzitetno izobrazbo, ki želite nekaj več, verjamete, da je osebni razvoj ključnega pomena za napredovanje, in želite pridobiti znanja, ki jih v dodiplomskih programih niste. Programi trajajo dve leti.

Za najbolj ambiciozne letos začnejo vpise v doktorski program Inovacije in trajnostno poslovanje v digitalni družbi.

študij študentka fakulteta računalnik | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Kontaktirajte Dobo in jim zaupajte, kateri program vas zanima. Z veseljem vam bodo gradivo poslali tudi na vaš dom. ŠTUDIJ LAHKO ZAČNETE ŽE MARCA 2019.

Veseli bomo vaših vprašanj. Spoznajte nas na informativnih dnevih 5., 15. in 16. februarja.

Ne spreglejte