Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 12. 2022,
12.05

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

žeton IMPT IMPT vlaganje kriptovalute PR članek

Četrtek, 1. 12. 2022, 12.05

1 leto, 5 mesecev

IMPT ICO je le tri dni pred koncem dosegel kar 14,74 milijona dolarjev, kotizacijska cena je za 8,7 % višja od predprodajne

Oglasno sporočilo

Platforma za kompenzacijo ogljika IMPT je napovedala, da bo cena žetona IMPT v kotaciji znašala 0,0253 USD, kar je 8,7 % nad končno ceno v predprodaji.

Finixio | Foto:

Novica prihaja le pet dni pred koncem zbiranja sredstev za projekt, ki se bo končalo 11. decembra. V komaj dveh mesecih je bilo zbranih 15 milijonov USD, od tega 350 tisoč USD samo v zadnjih 24 urah.

Izvršni direktor Denis Creighton je v sporočilu na Discord-u še dodal, da je v pripravi še sedem borz poleg že dogovorjenih borz s centraliziranima borzama LBank in Changelly ter decentralizirano borzo Uniswap, ki bodo začele delovati 14. decembra.

Samo še 4 dnevi preostanejo za ugodni nakup po predprodajni ceni

Če želite vložiti preden se predprodaja konča 11. decembra, ne smete izgubljati časa. Povežite kripto denarnico na IMPT.io in kupite IMPT z ETH ali USDT (Tether stablecoin).

Kupci, ki nimajo ETH, lahko na spletnem mestu IMPT varno kupijo s kartico in nato opravijo nakup žetona IMPT.

V prvi fazi predprodaje je bila cena žetona IMPT 0,018 USD. V trenutni drugi fazi je cena žetona 0,023 USD, tako da je cena postavljena z ustrezno premijo.

Analitiki pričakujejo, da bo cena IMPT ob začetku prodaje skokovito narasla, napovedani so 10-kratni ali večji dobički, Creighton pa poudarja, da pri IMPT-ju ne gre za “hitro rast in nagel padec”. 

Vsi preostali žetoni iz predprodaje 2 bodo odstranjeni, žetoni, ki so bili prej dodeljeni za stopnjo predprodaje 3, pa bodo zaklenjeni za 12 mesecev od dogodka ustvarjanja žetonov (TGE) in pridobljeni v 12 mesecih.

Postanite del programa zvestobe planeta

Creighton pravi, da sta zaklepanje in postopno sproščanje žetonov namenjena "podpori primera uporabe 3", ki se nanaša na popust pri nakupih prek programa za partnersko trgovanje z uporabo storitve IMPT.

"Del razvojnega cikla ekosistema prestavljamo na naslednje leto, da bi lahko že zdaj začeli izvajati izmenjave. To nam bo omogočilo, da bomo primera uporabe 1 in 2 uresničili leta 2023, primer uporabe 3 pa prestavili na leto 2024," pojasnjuje Creighton.

Nadaljuje, da: "To počnemo zaradi trenutnih razmer in negotovosti, ki še vedno obstaja. Padec FTX-a je povzročil nestanovitno reakcijo in močno vznemiril trg. Priča smo tudi agresivnemu medvedjemu trgu, ki prav tako ni vzdržen."

"Kot generalni direktor moram biti skupaj z ekipo sposoben sprejemati pogumne, a ne nepremišljene odločitve, da bi zaščitil IMPT, njegov poslovni model in njegove podpornike. Trdno smo prepričani, da smo na pravi poti in da moramo uvesti pravilne spremembe, ko se razmere na trgu spremenijo."

"Popolnoma smo se zavezali, da bo IMPT postal uspeh, ki si ga zasluži - platforma, ki ponuja preprost, cenovno dostopen in učinkovit mehanizem, s katerim lahko vsak član družbe pomaga v boju proti podnebnim spremembam. Postanite del programa zvestobe planeta."

Kako in kdaj lahko vlagatelji zahtevajo svoje žetone IMPT?

Vlagatelji v predprodaji bodo lahko svoje žetone prevzeli 12. decembra, ko bodo svojo kripto denarnico povezali s spletnim mestom IMPT.io. 

IMPT je žeton ERC-20, kar pomeni, da je skladen z Ethereum blockchainom.

Kmalu po uvedbi na borzi DEX bosta IMPT uvrstili tudi centralizirani borzi LBank in Changelly Pro.

Amazon se je pridružil tisočim trgovcem v programu za partnersko nakupovanje IMPT.io

Zagon storitve IMPT.io že nestrpno pričakujemo. V okviru projekta se je na stotine trgovcev pridružilo programu partnerskega trgovanja, ki potrošnikom in podjetjem omogoča pridobivanje ogljičnih dobropisov za izravnavo ogljičnega odtisa.

IMPT želi do začetka delovanja sodelovati z 10 000 trgovci na drobno.

Med trgovci na drobno, ki so že pristopili k projektu, je velikan elektronskega trgovanja Amazon, znana tehnološka imena, kot sta Samsung in Microsoft, modni trgovini River Island in Harry Brown ter najnovejše družbe Tripadvisor, Dyson, AEG, pa tudi Bloomingdales, Macy's, Dominos, Lego in številne druge.

Preprosto in obsežno upravljanje kompenzacije ogljika in ogljikovih dobropisov

Ko nakupujete z uporabo spletnega gradnika ali mobilne aplikacije IMPT, bo izbrani sodelujoči trgovec del zneska nakupa namenil preverjenemu zelenemu projektu.

Poleg gradnika in aplikacije platforma vključuje tudi trg, na katerem lahko potrošniki in podjetja svoj ogljični dobropis uničijo tako, da ga preprosto "zažgejo" v blockchainu.

Tisti, ki umaknejo svoje dobropise, v zameno prejmejo edinstven zbirateljski NFT, ki ga je oblikoval priznan umetnik in s katerim je mogoče tudi trgovati.

Če ogljikovih dobropisov ne želite umakniti, jih lahko hranite kot naložbo ali z njimi trgujete na trgu IMPT.

Pridružite se revoluciji na področju izravnave ogljika in podprite pionirsko platformo IMPT.io.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.

Ne spreglejte