Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 5. 2011,
9.54

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

telovadba

Ponedeljek, 9. 5. 2011, 9.54

8 let, 1 mesec

Aplikacije za "migat"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Vsakodnevna rekreacija je dobra za naše telo, zato smo pripravili nekaj aplikacij, s katerimi lahko vsak dan, ne glede na vreme, dodobra razmigate in okrepite vaše telo.

Daily Butt Workout

Aplikacija, ki bo dobro razgibala in napela vaše spodnje mišice, odšteva čas pri posamezni vaji in prikazuje, koliko vaj vas še čaka. Zapisana so navodila za izvajanje vaj in ciljne skupine mišic, na katera posamezna vaja učinkuje. Popeljala vas bo čez deset vaj, s katerimi boste okrepili mišice na nogah in zadnjici, od počepov pa vse do izpadnega koraka.

Instant Heart Rate

Aplikacija Instant Heart Rate bo spremenila vaš mobilnik v napravo za merjenje utripa. Prst namestite na lečo fotoaparata, saj se bo prek nje izmeril vaš utrip. Merjenje je točno in hitro, saj potrebuje le slabih deset sekund. Da je aplikacija dobra, priča dejstvo, da je bila na Mobile Premier Award 2011 v sklopu svetovnega mobilnega kongresa v Barceloni izbrana za najboljšo aplikacijo za zdravje in fitnes.

Omogoča shranjevanje podatkov, zato boste lahko med treningom in po njem primerjali svoje rezultate. Ponuja tudi pomoč, če se ne boste najbolje znašli.

Exercise Tv

Exercise Tv vsak dan postreže z novimi videoposnetki vaj, ki so po poročanju uporabnikov koristne in prinašajo želene rezultate. Gre za daljše videoposnetke, ki trajajo približno 20 minut, začnejo in končajo pa se z raztezanjem mišic. Aplikacija nam je tokrat ponudila 20-minutno vadbo pilatesa.

Daily Arm Workout

Daily Arm Workout se osredotoča na mišično skupino rok, ram in prsnih mišic. Popeljala vas bo čez 30-sekundne vaje, potili pa se ob sklecah in dvigovanju uteži, ki bodo krepile skupino mišic na zgornjem delu telesa. Z desetimi vajami, kolikor jih ponuja aplikacija, boste dobro razmigali zgornji del.

Workout Coach

Z Workout Coach vaš napredek pri rekreaciji ne bo ostal neopazen. Shranil bo datume, kdaj ste telovadili, hkrati pa vam omogoča zapisovanje vseh vaj, število ponovitev in kakšna obremenitev je bila pri posameznih vajah. Predstavil vam bo tudi število porabljenih kalorij pri vajah. Zagotovo bo zanimivo po določenem času pogledati nazaj, ko boste navdušeno ugotovili, da se je vaša kondicija izboljšala.

Daily Ab Wourkout

Trebušnjaki za zgornje, spodnje in stranske trebušne mišice bodo okrepili trebušne mišice, s tem pa tudi držo telesa. Če vam motivacija in moč upadeta ob izvajanju vaj, si lahko na zaslonu pogledate, koliko časa je še do izteka posamezne vaje, kar vam bo zagotovo dalo nov zagon. Deset 30-sekundnih vaj vam bo z redno vadbo hitro prineslo tako želene rezultate.

Ne spreglejte