Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 4. 2024,
9.30

Osveženo pred

1 teden, 5 dni

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad nakup avtomobila Mercedes-Benz Certified Emil Frey Avtocenter d.o.o Emil Frey Select Mercedes PR članek

Petek, 19. 4. 2024, 9.30

1 teden, 5 dni

Odločite se za nakup vozila s preverjeno zgodovino

Oglasno sporočilo

Največjo skrb pri odločitvi za nakup rabljenega avta kateregakoli cenovnega razreda in znamke pogosto predstavlja njegova nejasna zgodovina. Kupcu se porajajo vprašanja, ali je bilo vozilo v preteklosti poškodovano, ali so prikazani kilometri realni, ali je prejšnji lastnik vozilo redno servisiral na pooblaščenem servisu in podobno. 

EF Select_Slika 1 | Foto: Emil Frey Avtocenter d.o.o. Foto: Emil Frey Avtocenter d.o.o.

Centri preverjenih rabljenih vozil Emil Frey Select v Ljubljani, Celju in Mariboru razblinijo vse tovrstne dvome in so pravi naslov za vse, ki iščete kot nova, malo vožena vozila različnih znamk in cenovnih razredov. V svoji ponudbi namreč zagotavljajo bogato izbiro vozil pod uveljavljeno blagovno znamko Emil Frey Select, s katero jamčijo za tehnično brezhibno stanje in preverjenost vseh vozil, ki jih ponujajo. Poleg tega, da pri njih lahko izbirate med preverjenimi, malo voženimi vozili vseh znamk, so pri Emil Frey Select pooblaščeni tudi za prodajo certificiranih rabljenih vozil Mercedes-Benz Certified, ki imajo vse lastnostni novega in kupcem zagotavljajo še dodatno zanesljivost.

Edinstvena ponudba vozil Mercedes-Benz Certified

Vozila z oznako Mercedes-Benz Certified izpolnjujejo visoke standarde certifikacije znamke Mercedes-Benz. Gre za skrbno izbrane Mercedese z manj kot 120 tisoč prevoženimi kilometri, vozila niso starejša od petih let in so uspešno prestala natančni interni tehnični pregled rabljenih vozil. Ob nakupu vozil Mercedes-Benz Certified lastnik prejme dodatno jamstvo, zagotovljena sta poreklo in kilometrina, vsa vozila so tudi redno servisirana po priporočilih proizvajalca in imajo do naslednjega servisa več kot pet tisoč kilometrov ali vsaj štiri mesece. Skratka, Mercedes kot ob dnevu prve registracije.

EF Select_Slika 2_1200 | Foto: Emil Frey Avtocenter d.o.o. Foto: Emil Frey Avtocenter d.o.o.

Pri Emil Frey Select vas pričakujejo z edinstveno ponudbo preverjenih, malo voženih vozil Mercedes-Benz Certified. Ta izpolnjujejo visoke standarde certifikacije znamke Mercedes-Benz: vozila so skrbno izbrana, imajo preverjeno poreklo in kilometrino, z nakupom pridobite še dodatno jamstvo in brezskrbnost. Z drugimi besedami: Mercedes kot ob dnevu prve registracije in to po odlični ceni. Preverite ponudbo v centrih Emil Frey Select!

Kot nova vozila vseh znamk na enem mestu 

Vsa vozila v centrih Emil Frey Select so iz preverjenih virov, s katerimi sodelujejo dolgoročno, saj le tako lahko jamčijo za poreklo, kilometrino in tehnično brezhibnost vozil ter tako bodočim lastnikom skoraj novih rabljenih vozil zagotovijo zanesljivost nakupa in dolgoletno brezskrbnost na cesti. Pomembno je še izpostaviti, da pretežen del ponudbe v centrih Emil Frey Select predstavljajo vozila "hišnih" znamk, ki jih imajo kot del skupine Emil Frey v Sloveniji pod svojim okriljem, kar je zagotovo dodaten plus pri zagotavljanju jasne sledljivosti življenjskega cikla avtomobila.

EF Select_Slika 3_1200 | Foto: Emil Frey Avtocenter d.o.o. Foto: Emil Frey Avtocenter d.o.o.

Emil Frey Select – jamstvo nakupa

V Centru rabljenih vozil Emil Frey Select odkupujejo in prodajajo vozila vseh znamk. To pomeni, da lahko kupci na enem mestu izbirajo med zares širokim naborom vozil različnih znamk, cenovnih razredov in optimalne ohranjenosti. Ob tem pri Emil Frey Select jamčijo za tehnično brezhibno stanje in varnost vozil: vsa so podrobno pregledali, preverili in ocenili njihovi hišni strokovnjaki, opravljen imajo tudi natančen pregled ključnih točk.

EF Select_Slika 4 | Foto: Emil Frey Avtocenter d.o.o. Foto: Emil Frey Avtocenter d.o.o.

Ponudba po meri kupca

Izkušeni prodajni svetovalci centrov Emil Frey Select stranko strokovno vodijo skozi postopek ocene in odkupa njenega rabljenega vozila oziroma prijazno pomagajo z nasveti pri nakupu novega. Odločitev pri izbiri avtomobila po dogovoru olajšajo z virtualnim ogledom vozila in brezplačno testno vožnjo. Omogočajo tudi širok nabor ugodnih, kupcu prilagojenih paketov financiranja ter sklenitev zavarovanja avtomobila po meri voznika. 

Ko se odločate za nakup odličnega, malo rabljenega vozila, naj bo vaša prva in edina izbira Emil Frey Select v Ljubljani, Celju ali Mariboru.

Naročnik oglasnega sporočila je EMIL FREY AVTOCENTER.

Ne spreglejte