Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 1. 2024,
9.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Porsche Inter Auto Cupra Born Bold nakup avtomobila električni avtomobili Cupra PR članek

Sreda, 10. 1. 2024, 9.00

2 meseca, 2 tedna

Ali je to trenutno najugodnejši električni avto v Sloveniji?

Oglasno sporočilo
cupra-born-bold-akcija-elektricni-porsche-inter-auto (5) | Foto Porsche Inter Auto

Foto: Porsche Inter Auto

Izjemno priljubljena znamka CUPRA z novim električnim modelom Born osvaja kupce v Sloveniji, saj je ta zdaj na voljo v količinsko omejeni ponudbi s paketom opreme Bold po akcijski ceni 34.999 evrov.*

Za ljubitelje inovacij in električne prihodnosti mobilnosti so za vas v letu 2024 pri Porsche Inter Auto (Porsche Verovškova in Porsche Ptujska cesta) - CUPRA Slovenija pripravili izjemno priložnost za potovanje v prihodnost z najnovejšim električnim modelom CUPRA Born s posebno opremo Bold! Popolnoma električni avtomobil z neustavljivim impulzom, ki združuje vrhunsko zmogljivost, eleganten slog in bogato serijsko opremo. Preverite posebno ponudbo za še privlačnejši in ugodnejši vstop v električno prihodnost. Pohitite in izberite svoj model CUPRA Born Bold z najsodobnejšo bogato opremo. Na voljo so različne barve, ponudba velja do razprodaje zalog. Cena velja s financiranjem ali gotovinskim plačilom.

CUPRA Born Bold - količinsko omejena ponudba

CUPRA BORN BOLD (58 kWh, doseg 425 km WLTP, moč motorja 150 kW, 204 KM), akcijska cena že od 34.999 evrov*
 

Vozilo na fotografijah v salonu je opremljeno z dodatno opremo za doplačilo. Rok dobave naročenega vozila znaša od dveh do štirih mesecev.

Povsem nov občutek vožnje v električnih vozilih CUPRA!

CUPRA Born zagotavlja neprimerljivo dinamično trajnost v kombinaciji z izjemnimi inovacijami. Spoznajte prvo popolnoma električno vozilo CUPRA. Dizajn, ki navdušuje - vrhunska oblika za tiste, ki iščejo nekaj več. Drzna vizija, ki združuje elegantno karoserijo in športne linije. Najsodobnejša tehnologija - osredotočen na povezljivost. Izkusite popolno vožnjo z najsodobnejšimi digitalnimi funkcijami.

Novi CUPRA Born Bold bogata serijska oprema

  • 18" alu. platišča Cyclone,
  • možnost izbire voznega profila CUPRA,
  • parkirni sistem spredaj in zadaj,
  • LED-žarometi spredaj in zadaj,
  • Climatronic avtomatska klimatska naprava,
  • dinamično krmiljenje,
  • večfunkcijski usnjen volan,
  • športno podvozje,
  • Digital Cockpit 5,3 in sredinski zaslon 12,
  • ambientna osvetlitev Multicolor.

Blaž Strniša, prodajni svetovalec in specialist za znamko CUPRA | Foto: Porsche Inter Auto Blaž Strniša, prodajni svetovalec in specialist za znamko CUPRA Foto: Porsche Inter Auto

Električna prihodnost še privlačnejša

Maksimalna zmogljivost pametne vožnje brez emisij. Zdaj je pravi trenutek, da prisedete. Možnosti polnjenja: doma, na poti ali na cilju. Polnjenje je enostavno, ne glede na to, kje ste. Najpreprosteje je, da polnilno postajo CUPRA namestite doma ali uporabite javne polnilne postaje na poti, v hotelih, restavracijah ali nakupovalnih središčih. CUPRA Born je opremljen z vsemi možnimi rešitvami za polnjenje v notranjih in zunanjih prostorih. Javno polnjenje - s CUPRA Bornom lahko izkoristite vse prednosti polnilnikov DC (zelo hitro polnjenje) na javnih mestih.

Ocena po Euro NCAP: 5 zvezdic

Prvi povsem električni model CUPRA se je izkazal kot eden najvarnejših na trgu, saj je med strogim testiranjem v okviru programa Euro NCAP za ocenjevanje varnosti vozil dosegel najvišjo oceno. CUPRA Born je dosegel visoke ocene v vseh kategorijah: varnost odraslih potnikov, varnost otrok, varnost ranljivih udeležencev v prometu in asistenčni varnostni sistemi.

cupra-born-bold-akcija-elektricni-porsche-inter-auto (4) | Foto: Porsche Inter Auto Foto: Porsche Inter Auto

Kako do Eko sklad subvencije - kakšen je postopek pridobitve?

Subvencija se pridobi z oddajo predpisanega obrazca, ki je na voljo na spletni strani Eko sklada - po nakupu vozila. Po nakupu vozila in predložitvi vloge ter zahtevanih dokazil Eko sklad izda odločbo o dodelitvi subvencije.

Postopek pridobivanja subvencije za električna vozila - FIZIČNE OSEBE:

  • nakup in registracija novega električnega vozila,
  • oddaja vloge na Eko sklad (oddaja preko elektronske pošte ali po navadni pošti),
  • prejem potrjene odločbe o sofinanciranju s strani Eko sklada čez približno tri mesece,
  • nakazilo subvencije na TRR vlagatelja v 60 dneh od vročene oz. izdane odločbe.

CUPRA Charger električne polnilnice

Ob nakupu vozila priporočamo nakup vaše domače polnilnice CUPRA Charger. Za popolno izkušnjo mobilnosti prihodnosti in brezskrbno uporabo vašega električnega vozila potrebujete samo še rešitev polnjenja. Za najboljšo izkušnjo polnjenja se odločite za polnilno postajo CUPRA Charger.

Električne polnilnice CUPRA - polnite povsem po svojih željah. Na voljo imate tri možnosti, in sicer polnilno postajo CUPRA, ki omogoča varno in učinkovito polnjenje ter je na voljo v enofazni ali trifazni različici za največ 11 kW AC. Nato CUPRA Charger Connect, ki se poveže z vašim domačim omrežjem in omogoči oddaljeno delovanje, tako da se posodobitve in podatki pošljejo na vaš pametni telefon. In nazadnje še CUPRA Charger Pro z enakimi prednostmi, vendar z dodano povezljivostjo LTE in električnim števcem s certifikatom MID.

Intervju z gospodom Damjanom Žumrom, vodjo prodaje novih vozil CUPRA pri Porsche Inter Auto

1. Nam lahko razkrijete, zakaj je CUPRA Bold Born v tej ponudbi zares TOP izbira?

Ponudba je zares odlična, kupcem omogoča zares ugoden vstop v svet električnih vozil - posebna edicija si zasluži tudi posebno ceno. CUPRA Born Bold je zdaj na voljo v izjemni akcijski ponudbi z bogato serijsko opremo in možnostjo izbire kovinske barve. Vrhunska oblika in predvsem drzna vizija kombinacije elegance ter športnosti. Ravno prav za tiste, ki iščejo nekaj več.

2. Kaj vse vključuje paket opreme Bold?

CUPRA Born Bold akcijski paket opreme vsebuje zares TOP opremo. Naj izpostavim samo nekaj vključene serijske opreme s seznama: žarometi FULL LED, Bluetooth, centralni sistem zaklepanja Keyless Go, CUPRA CONNECT Gen4 za Media System+, DAB - Digital Audio Broadcasting, digitalni kombinirani instrument Digital, Media System+, Full Link, večbarvna ambientna osvetlitev in še veliko več!

3. Ali lahko kupci izberejo tudi akcijsko financiranje?

Seveda, kupci lahko izberejo tudi financiranje z ugodno obrestno mero. Za vse dodatne informacije o financiranju naj se obrnejo na prodajne svetovalce.

4. Koliko dosega zagotavlja CUPRA Born Bold v tej ponudbi?

V tej omejeni neverjetni ponudbi vam je na voljo model CUPRA Born Bold z baterijo kapacitete 58 kWh z dosegom do 425 kilometrov po WLTP-standardu. Skupna moč motorja je 150 kW in 205 KM.

5. Električni CUPRA Born je že vse od predstavitve navdušil slovensko javnost. Kaj je tisto, kar najbolj navdušuje kupce?

CUPRA vozila so edina, ki zagotavljajo občutek v vožnji, primerljiv z izjemnim športnim doživljanjem vožnje. Kupce vsekakor navdušuje tudi izjemen in izjemno izrazit zunanji videz vozila, ki je zares markanten, na cesti izstopajoč. Ni osebe, ki ne bi pogledala za novim električnim modelom CUPRA Born.

Fotogalerija
1 / 5

Preverite tudi ostalo ponudbo znamke CUPRA

Vas zanimajo CUPRA vozila? Stopite v stik z njimi, z veseljem so vam na voljo.

  • Kontaktni center - 041 392 204

Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

• Blaž Strniša, tel.: 01 53 03 555

• Andrej Ličen, tel.: 01 53 03 608

• Damjan Žumer, tel.: 01 53 03 607

Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

  • Anita Podgorelec, tel.: 051 219 446

Pogoji akcije CUPRA Born Bold: *Slike so simbolične, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje, preverite veljavnost akcije. CUPRA BORN BOLD: akcijska ponudba omejenega števila vozil, ki so že vnaprej skonfigurirana in so v prihodu v Slovenijo. Predviden rok prevzema 2-4 mesece je odvisen od izbire barve. Cena velja ob financiranju ali pri plačilu z gotovino. Ponudba velja pri Porsche Verovškova in Porsche Ptujska cesta. Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo s strani EKO SKLADA na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 84SUB-EVOB20. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančni sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih, objavljenih na spletni strani EKO SKLADA. Prodajalec, družba PORSCHE INTER AUTO d. o. o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij, objavljenih na spletnih straneh EKO SKLADA, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca, in to iz kateregakoli razloga.

Born: poraba električne energije v kWh/100 km: kombinirana 15,4; emisija CO2 v g/km: kombinirana 0, Nox: 0. *Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot sta denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji. CUPRA si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti. Vse navedene maloprodajne cene (MPC) so neobvezujoče priporočene cene, ki vključujejo davek na dodano vrednost (DDV) in davek na motorna vozila (DMV). Ker je znesek davka na motorna vozila odvisen od emisij ogljikovega dioksida, merjenih po postopku WLTP, lahko izbira različne dodatne opreme vpliva na končno vrednost emisij CO2, s tem pa tudi na znesek davka na motorna vozila, kar ima lahko za posledico tudi manjše razlike v ceni vozila. Predlagamo vam, da se za preverjanje cene vozila z izbrano dodatno opremo poslužite konfiguratorja na spletu oziroma za ceno povprašate vašega prodajnega svetovalca. Pridržujemo si pravico do sprememb v izvedbah modelov, opremi, tehničnih podatkih in cenah. Navodila o varčni porabi goriva in emisijah CO2, ki vsebujejo podatke za vse nove modele osebnih avtomobilov CUPRA, so brezplačno na voljo na vsakem pooblaščenem prodajnem mestu CUPRA in na spletnem naslovu.

MOŽNOST PRIDOBITVE EKO SKLAD SUBVENCIJE: V ceni vozila še ni upoštevana subvencija EKO SKLADA v višini 6.500 evrov.* Kupec vozila lahko pridobi nepovratno finančno spodbudo za vozilo s strani EKO SKLADA (javni poziv 107SUB-EVOB23).

*Kupec vozila je upravičen do pridobitve nepovratne finančne spodbude za vozilo s strani EKO SKLADA na podlagi in pod pogoji aktualnega javnega poziva 107SUB-EVOB23. Kupec je dolžan vlogo za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev vložiti samostojno. Vse informacije v oglasu vozil glede pridobitve subvencije so zgolj informativne narave in temeljijo na podatkih, objavljenih na spletni strani EKO SKLADA. Prodajalec, družba PORSCHE INTER AUTO d. o. o., ne prevzema odgovornosti za točnost, pravilnost in popolnost informacij, objavljenih na spletnih straneh EKO SKLADA, kot tudi ne za morebitno neuspešno uveljavljanje pridobitve nepovratne finančne pomoči s strani kupca, in to iz kateregakoli razloga.

Naročnik oglasnega sporočila je PORSCHE INTER AUTO D. O. O.

Ne spreglejte