Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 10. 2018,
13.08

Osveženo pred

3 mesece, 1 teden

Vsebino omogoča Renault Nissan Slovenija

Natisni članek

advertorial Izberi drugačno pot Renault Asfaltna džungla

Ponedeljek, 1. 10. 2018, 13.08

3 mesece, 1 teden

Preizkusite se v živo: kako obvladati asfaltno džunglo?

Vsebino omogoča Renault Nissan Slovenija
vožnja stres

Ni vedno preprosto, včasih je kaotično, tudi brezobzirno in napeto. Med vijuganjem do končnega cilja se v ospredje pogosto vrinejo čustva, ne vedno pozitivna in ne vedno najbolj obvladljiva. Se strinjate, da imate včasih občutek, kot da ste se znašli v središču asfaltne džungle? In kakšna je vaša vloga v tej cestni pustolovščini?

Ceste so včasih ponorela džungla. Na njih se gnete na stotine jeklenih konjičkov, vsak usmerjen na svojo pot, vsak s potniki, ki s svojimi mislimi in čustvi vozijo v svojo smer. Prepletanje različnosti, drugačnih ciljev, počutij in temperamentov. Na cesti se kažejo naša čustva, naše dnevno počutje in trenutna osredotočenost na dogajanje na asfaltni podlagi.

In prav ta džungla postane sprožilec različnih reakcij, ki niso vedno najbolj premišljene in vodijo v neobzirno in neobvladano vožnjo: Hupanje, nepravilno prehitevanje, izsiljevanje prednosti, vožnja v nasprotno smer, kletvice, kazanje sredinca, stokanje … Smo na cesti res (pre)pogosto takšni?

vožnja stres | Foto:


Bodimo obzirni, olajšajmo si vožnjo na cesti


Izberite drugačno pot in se podajte v pravo raziskovanje. Vsak izmed nas lahko prispeva k bolj obvladljivi in varni vožnji. V prvi vrsti s strpnostjo, s katero bomo drug drugemu omogočili lažjo pot, in tudi z rednim upoštevanjem cestnoprometnih predpisov, ki nas bodo vodili k obvladljivi vožnji, brez tveganja in slabe volje.

Pozitivna naravnanost tudi v situacijah, ko bi najraje ugasnili motor sredi dolge kolone ali ko bi hupali in kričali ter preklinjali vso pot. Zakaj se ne bi v najhujših prometnih frustracijah preprosto nasmehnili, vzdihnili in v miru nadaljevali pot?

Renault SUV | Foto:

Obvladajte asfaltno džunglo

Pridružite se SUV Renault ekspediciji in se zavzemite za bolj varno in strpno vožnjo. Trije srečni izbranci boste doživeli kar troje:

#PRVIČ: vožnjo z enim od izbranih SUV Renault (Captur, Kadjar, Koleos)

#DRUGIČ: med vožnjo se vam bosta pridružila znana psihologinja in simpatičen voditelj - skupaj boste ugotavljali vsakodnevne zanke v prometu.

#TRETJIČ: Zmagovalca ekspedicije čaka vikend razvajanje.

Kako lahko sodelujete?

Izberite svoj SUV Renault, s katerim bi se radi podali v raziskovanje asfaltne džungle, in izpolnite kratek vprašalnik.

Kaj vas čaka na ekspediciji?

V družbi dveh izkušenih avanturistov, psihologinje dr. Vesne Radonjić Miholič in voditelja Saša Stareta, se boste podali na malo drugačno pot in raziskali psihologijo nestrpne vožnje.

Renault SUV | Foto:

Na cesti je bolje, da namesto izgubljanja živcev izberemo drugačno pot in se oborožimo s triki ter nasveti, kako za volanom obdržati mirne živce.

Vozniki, ki bodo sprejeli izziv, se bodo z asfaltno džunglo spopadli v treh SUV Renault vozilih, ki so več kot opremljeni za vse cestne izzive in preizkušnje ter nam lajšajo vsakdan na cesti.

SUV Renault za bolj strpen vsakdanjik

Vsi trije bratranci v družini SUV Renault so sprogramirani za to, da bo vsak kilometer, ki ga boste naredili v njihovi družbi, prijeten, sproščujoč in nadvse preprost.

Renault Captur, Kadjar ali Koleos - trije SUV-i enakega porekla, vendar s svojim edinstvenim temperamentom in predvsem lahkotno gracioznostjo, ki se znajdejo v najrazličnejših razmerah.

Kaj še čakate?

Prijavite se na pravo ekspedicijo in podajte do končnega cilja: strpne in obzirnejše vožnje.

Renault | Foto:

 

Ne spreglejte